Over ons

SPECIALIST IN WARMTEPOMPEN, VLOERVERWARMING, VENTILATIE & AIRCO

Zelfstandig installateur

Rudy CUYVERS is zelfstandig installateur van warmtepompen,  vloerverwarmingssystemen, ventilatiesystemen en airconditioning. Wij hebben 15 jaar ervaring in warmtepompen en 20 jaar in vloerverwarming.

Bij de start van zijn eigen bedrijf in 2006, vestigde Rudy zich in Dessel en trok hij resoluut de groene kaart van de duurzame verwarmingsinstallaties voor gezinswoningen.

Nieuwbouw & renovatie

Voor een vloerverwarmingsinstallatie met warmtepomp in uw nieuwe woning bent u bij Rudy aan het juiste adres. Of denkt u eraan om uw bestaande verwarmingsinstallatie om te bouwen? Alles uitbreken en opnieuw beginnen denkt u? Nee hoor. Een groot deel van de bestaande installatie (vloerverwarming, radiatoren, …) kan gewoon blijven staan en wordt in de nieuwe installatie hergebruikt.

Altijd eerst een vrijblijvende afspraak

Rudy CUYVERS komt bij u ter plaatse een kijkje nemen, bekijkt wat er kan en welk type warmtepomp het best geschikt is en maakt een offerte op maat.

U kunt dezelfde installatie ook gebruiken om in de zomer uw woning te koelen. Natuurlijk zijn warmtepompen ook ideaal voor de verwarming van een buitenzwembad.

Warmtepomp + zonnepanelen?

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke totaaloplossing voor verwarming én elektriciteit? Dan kunt u bij Rudy CUYVERS terecht voor een gecombineerde offerte met warmtepomp voor de verwarming en zonnepanelen voor de opwekking van eigen elektriciteit. Hij werkt hiervoor samen met een specialist in fotovoltaïsche installaties.

Heliotherm warmtepomp
Samsung warmtepomp
Rudy Cuyvers
Cuyvers Rudy
Rudy Cuyvers

Regio Limburg & Antwerpen:

Lommel, Bree, Peer, Mol, Balen, Geel, Herentals, Zoersel, Turnhout, …

Ma-Vrij:
t. 014 37 06 50
g. 0473 29 47 53
Fax: 014 71 82 08